admin February 18, 2019 No Comments

Papagalii, originel si oricare Alte specii de PASARI papillons au nevoie de un spatiu doar al Lor: o colivie sau o Voliera (in cazul in care sunt mai multe exemplare). Acestea nu trebuie sa reprezinte doar un Loc inchis de unde sa nu zboare, avand in f. faptul ca foarte multe specii au démonstrat ca in timp se ataseaza de stapanii Lor. Aceste colivii si Voliere trebuie sa fie foarte confortabile, in ELE papagalii trebuie sa se simta protejati si in siguranta. De aceea este important cum alegem si cum amenajam Colivia papagalilor. Dacă doriți să vă lăsați Pasărea să zboare Liber sau să STEA PE acoperiș Sitiera o ușă pratiă în acoperiș pe care o puteți deschide și puteți atașa și mica stinghie de lemn pentru mai mult confort. Locul Perfect pentru ca Pasărea să STEA relaxată. O Voliera are de obicei doua compartimente: Voliera propriu-Zisa unde Pasarea poate sa zboare si un spatiu Nde Pasarea se adaposteste PE timp friguros sau ploios. Unii papagali suporta usor variatiile de temperatura (cum sunt speciile australiene) atat frigul, cat si Caldura Mare, Astfel ca se impune cresterea Lor in Voliera, INSA la Alte specii de papagali scaderea temperaturii poate fi o problema. Pentru mobilitate optimă, Colivia sont montate rotí PE picioare. Asfel veți putea Muta oricând Colivia în caz de nevoie, pentru a o Duce PE terasă, balcon, etc.

Este o colivie superba pot zice ca am fost surprinsa de calitatea EI. o recomand cu lui este foarte spațioasă si ușor de plimbat în orice Colt al casei. Colivia e foarte spațioasă și oferă suficient Loc pentru bolurile de hrană și apă, precum și pentru jucăriile papagalului. Decorarea și aménajarea EI e complet la Alegerea dumneavoastră. Colivia noble e dreptunghiulară. Foarte bine finisata. Jako sont suficient spațiu de Joaca. Nu mai este o problema zilnică lipsa timpului PT a-l Lasa Liber prin Casa PT a-si dezmorți aripile. Calitate pret Nota 10.

Merita investita! Foarte spatioasa pentru Marele Alexandru, DA am platit inainte de livrare si a venit fara probleme. Foarte multumit. Colivia nu trebuie asezata in bucatarie, baie, LocURI retrase, nici in spatii cu variatii de temperatura sau curenti de AER, deoarece papagalul are nevoie de un spatiu cald, fara Miros si de interactiuni umane pentru a nu se plictisi. Temperatura DIN Camera, ideala pentru perusi este de 20-25 º C. Colivia trebuie asezata la o anumita inaltime de minim 1 m pentru ca Pasarea sa se simta à siguranta. Foarte spatioasa, Robusta si practica, INCAP foarte multe jucarele si stand-URI in EA, suntem foarte fericiti, Arata foarte Frumos. Am luat-o pentru Marele Alexandru si II place mult, merita fiecare Banut. Instructiunile de asamblare nu sunt foarte Clare, aveti grija cu cele 4 parti de la Baza, Noi le-am pus invers initial si nu intra gratarul, aveti grija si cu suruburile, nu strangeti foarte tare pentru ca se pot Toci, Noroc ca a venit cu unul in plus. Livrata en 3 zile! foarte multumita si de transport! Marimea volierei depinde si de locul de Care dispunem. De obicei sunt indiquent volierele Lungi, pentru papagali mai mici ELE trebuie sa AIBA cel Poutine 3 m lungime, iar pentru papagali mai mari trebuie sa fie de 4 sau 5 m. pentru perusi sunt foarte bune volierele de CCA. 2 m lungime iar latimea de 1-1,8 m.

Colivia cu aspect Antic noble este căsuța perfectă pentru Pasărea dumneavoastră! Colivia este eleganta, foarte spatioasa si foarte Frumoasa, materialele sunt de calitate si e construita foarte Ingenios DAR suruburile-fereasca Dumnezeu sa trebuiasca sa le scoateti dupa ce le-ATI insurubat, ca se vor Toci si nu se vor mai putea scoate, deci FITI foarte Atenti cum asamblati Partile ca s-ar putea sa nu mai puteti sa va reparati greseala.

Uncategorized